» Ελληνικά    |   » English     

 

   

Tel. +30 210 8947 600

E-mail: info@bardosis-real.gr

Search Property

ID

M-
Buy a Property
Rent a Property
    From To
Sq.m.  
Price

 

Carrers


Στο Γραφείο μας, έχοντας σαν γνώμονα πάντα την καλύτερη, αρτιότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θέλουμε συνεργάτες που να διαθέτουν ικανότητα επικοινωνίας, εργατικότητα, τιμιότητα, επαγγελματική συνείδηση και φιλοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον.

Αν σας ενδιαφέρει να απασχοληθείτε όχι απλά σε μια δουλειά αλλά να εργαστείτε και να έχετε την ευκαιρία να χτίσετε το μέλλον σας όπως εσείς το θέλετε, έχοντας παράλληλα και την δυνατότητα να παράγετε ένα υψηλό εισόδημα, τότε μπορείτε να εργαστείτε μαζί μας.

Εμείς σας παρέχουμε ένα όμορφο περιβάλλον και όλα τα εφόδια για να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να σταδιοδρομήσετε σε ένα επάγγελμα που μπορεί να σας κάνει να απολαύσετε υψηλή ποιότητα ζωής και κοινωνική καταξίωση.

Θα αναγνωρίσουμε, θα υποστηρίξουμε και θα ανταμείψουμε την εργατικότητα σας και τις επιτυχίες σας, που είναι και δική μας φιλοδοξία.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε περισσότερα, και να λύσετε τις όποιες απορίες έχετε, εμείς θα σας υποδεχτούμε και πρόθυμα θα συζητήσουμε μαζί σας.

Σε περιμένουμε κοντά μας!

 

Member of

Athens Realtors Association

  Copyright 2007:Bardosis Real Estate. All Rights Reserved