» Ελληνικά    |   » English     

 

   

Tel. +30 210 8947 600

E-mail: info@bardosis-real.gr

Αναζήτηση Ακινήτου

Κωδικός M-
Αγορά - Πώληση
Ενοικίαση
    Από Έως
Τ.Μ.  
Τιμή

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες ενός ακινήτου τείνουν για συναισθηματικούς λόγους να υπερεκτιμούν αρχικά την αξία του ακινήτου τους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενδιαφερόμενοι για το ακίνητο σας αγοραστές δεν είναι συναισθηματικά συνδεδεμένοι μαζί του όπως εσείς, αλλά αγοράζουν, συγκρίνοντάς το με άλλα διαθέσιμα προς πώληση ακίνητα της περιοχής.

Τα συνήθη ερωτήματα που τίθενται από κάποιον που αποφασίζει να πουλήσει το ακίνητό του, είναι: πόσο κοστίζει το ακίνητο μου; Το δίνω σε καλή τιμή, ή θα χάσω χρήματα; Μήπως το υπερτιμώ και καθυστερήσει η πώλησης του;

 

Εμείς έχουμε την απάντηση : Ο ασφαλέστερος τρόπος να προσδιορίσετε την εμπορική αξία του ακινήτου σας είναι να απευθυνθείτε σε έναν εγκεκριμένο, έμπειρο και καταξιωμένο κτηματομεσίτη (νόμιμο μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων).

Η εκτίμηση ακινήτων είναι μία υπηρεσία που συνήθως χρησιμοποιούν, τράπεζες, μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες για να εκτιμήσουν τα περιουσιακά στοιχεία τους, έχοντας σαν στόχο την πώληση, δανειοδότηση ή και υποθήκη του. Η εκτίμηση κοστίζει λίγο, αλλά η γνώση των τιμών αποδίδει στο μέλλον!

Το Γραφείο μας θα σας εξυπηρετήσει με εξειδικευμένους συνεργάτες μας εκτιμητές ακινήτων, οι οποίοι αφού εξετάσουν το ακίνητο σας, θα σας πιστοποιήσουν την πραγματική τιμή του ακινήτου σας, εγγράφως.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  • Τοπογραφικό διάγραμμα

  • Αντίγραφο συμβολαίου

  • Κατόψεις κτηρίων

  • Έντυπο οικοδομικής άδειας

  • Αυτοψία και φωτογράφηση εκτιμητή του γραφείου μας

  Copyright 2007:Bardosis Real Estate. All Rights Reserved