» Ελληνικά    |   » English     

 

   

Tel. +30 210 8947 600

E-mail: info@bardosis-real.gr

Αναζήτηση Ακινήτου

Κωδικός M-
Αγορά - Πώληση
Ενοικίαση
    Από Έως
Τ.Μ.  
Τιμή

 

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ- ΟΙΚΟΠΕΔΑ


Εμπιστευόμενοι το Γραφείο μας, επιστρατεύετε ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο των ακινήτων, για να δουλέψουν για εσάς και να σας εξασφαλίσουν μια πώληση με σωστούς και δίκαιους όρους.

Με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό του γραφείου μας και τις γνώσεις που διαθέτουμε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην εξεύρεση του κατάλληλου ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Η αποκλειστική διαχείριση της πώλησης του ακινήτου από εμάς, σας εξασφαλίζει πολλά προνόμια.

Το ακίνητο σας θα προβληθεί με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε διαφημιστικό μέσο: στη ιστοσελίδα μας με φωτογραφίες, αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες που το γραφείο μας έχει συνεργασία με μεγάλη επισκεψιμότητα, με διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες και έντυπα που αφορούν ακίνητα, αγγελίες, αποστολή mail, σε επιλεγμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή του ακινήτου σας, και αν το επιθυμείτε με πινακίδα του γραφείου μας στο ακίνητο.

Η ανάθεση του ακινήτου σας σε πολλούς κτηματομεσίτες, με υποδείξεις συνεχείς και κουραστικές υποδείξεις, μειώνει το ακίνητό σας και ευτελίζει την αξία του.

Τα στελέχη μας είναι άρτια εκπαιδευμένα ώστε να επιλέγουν τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν την πρόθεση να αγοράσουν ή ενοικιάσουν με ασφάλεια το δικό σας ακίνητο.

Με το κόστος της απλής μεσιτικής αμοιβής, να είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε την κούραση, το άγχος, εξασφαλίζοντας την ησυχία σας και με μια νομότυπη και διαφανή διαδικασία την πώληση και ενοικίαση ή την εξεύρεση του καταλληλότερου ακινήτου για εσάς.

Εμπιστευτείτε μας!

ΜΕΛΟΣ

Μ.Α.Σ.

 

  Copyright 2007:Bardosis Real Estate. All Rights Reserved